Note aromatice: lemnoasă și proaspătă, de o culoare galben portocaliu
Regiune: Tulcea
Utilizare: aroma robustă a îndulcitorului natural se asortează bine cu pâine, brânzeturi și fructe precum afine, căpșuni, zmeură, piersici și afine

Toate tipurile de miere conțin o cantitate mică, dar foarte semnificativă de diferite vitamine, minerale, aminoacizi și antioxidanți. Mierea de tei conține vitamine C și B, potasiu, calciu, magneziu, mangan, fosfor și zinc. Polifenolii și flavonoidele sunt responsabile de activitatea antioxidantă. Teiul este un tonic natural pentru organism. Prin compoziție, procentul cel mai mare de miere este format dintr-un amestec de zahăr de origine naturală, care este o sursă excelentă de energie, în special în condițiile în care este necesară o compensare rapidă (sportivi, activitate fizică intensă)

Are aciditate scăzută, dulce mediu și uneori o amărăciune ușoară. Are un gust persistent și este ușor astringent. Viteza de cristalizare este de la medie la rapidă cu cristale fine până la mijlocii. Are un conținut ridicat de glucoză-fructoză, astfel încât se va cristaliza destul de rapid, dar asta nu va strica calitatea mierii (care poate fi cristalizată prin plasarea borcanului într-o baie cu apă caldă).

Mierea de tei

39 RON

Miere de Tei 1kg

Rețele de socializare

© 2020 e-miere.ro - Toate drepturile rezervate