Rețele de socializare
© 2020 e-miere.ro - Toate drepturile rezervate
Note aromatice: lemnoasă și proaspătă, de o culoare galben portocaliu
Regiune: Tulcea
Utilizare: aroma robustă a îndulcitorului natural se asortează bine cu pâine, brânzeturi și fructe precum afine, căpșuni, zmeură și piersici.
Toate tipurile de miere conțin o cantitate mică, dar foarte semnificativă de diferite vitamine, minerale, aminoacizi și antioxidanți. Mierea de tei conține vitamine C și B, potasiu, calciu, magneziu, mangan, fosfor și zinc. Polifenolii și flavonoidele sunt responsabile de activitatea antioxidantă. Teiul este un tonic natural pentru organism. Prin compoziție, procentul cel mai mare de miere este format dintr-un amestec de zahăr de origine naturală, care este o sursă excelentă de energie, în special în condițiile în care este necesară o compensare rapidă (sportivi, activitate fizică intensă).